Salsa per peixos a la graella
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de mantega (no margarina)
- Dos alls pelats
- Sal
- Pebre blanc en pols
- Un raig de ví blanc
- El suc de mitja llimona
12 racions
Utensilis
Una ampolla de vidre
Elaboració
Posem la mantega en una cassó al foc, fins que és líquida. També ho podem fer amb un bol en el microones.
Amb molta cura, anem traient la mantega amb un cullerot petit, deixant en el fons, les restes de llet i suero, i ho anem posant en una ampolla, amb l'ajut de un embut.
Quan ja hem posat tota la mantega clarificada, agafem : un raig de vi blanc, el suc de la llimona, un polsim de sal, un polsim de pebre blanc, i els dos alls pelats.
Ho passem per la batedora elèctrica, i ho afegim a l'ampolla, amb la mantega clarificada, i ja tenim a punt la salsa per peixos.
Cada vegada que la fem servir, hem de remenar ben bé l'ampolla.
40min
Notes
Aquesta salsa, és ideal per : peixos a la graella, a la brasa, a la planxa, i blanquejats al forn. Si es cuallés pel fred, es posa al bany maria, i és recupera.
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4429 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.