Salsa per peixos a la graella

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 500 grams de mantega ( no margarina )
  • Dos alls pelats
  • Sal
  • Pebre blanc en pols
  • Un raig de vĂ­ blanc
  • El suc de mitja llimona

12 racions

Utensilis

Una ampolla de vidre

ElaboraciĂł

Posem la mantega en una cassó al foc, fins que és líquida. També ho podem fer amb un bol en el microones.
Amb molta cura, anem traient la mantega amb un cullerot petit, deixant en el fons, les restes de llet i suero, i ho anem posant en una ampolla, amb l'ajut de un embut.
Quan ja hem posat tota la mantega clarificada, agafem : un raig de vĂ­, el suc de la llimona, un polsim de sal, un polsim de pebre blanc, i els dos alls pelats.
Ho passem per la batedora elĂšctrica, i ho afegim a l'ampolla, amb la mantega clarificada, i ja tenim a punt la salsa per peixos.
Cada vegada que la fem servir, hem de remenar ben bé l'ampolla.

40min

Notes

Aquesta salsa, és ideal per : peixos a la graella, a la brasa, a la planxa, i blanquejats al forn. Si es cuallés pel fred, es posa al bany maria, i és recupera.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Salsa per peixos a la graella

Enllaça aquesta recepta:

1373 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



1 comentaris:

Liberto cuadrado marco diu:
bon diĂ ,
quant temps es pot guardar la sal la teva salsa, si is plau ?
AdĂšu


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!