Cabdells d'enciam amb anxoves, i la seva salsa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un cabdell d'enciam
  • Quatre tomàquets xerri
  • Pastanaga ratllada
  • Quatre filets d'anxova
  • Vinagreta d'anxova [Veure recepta]

1 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic

Elaboració

Agafem el cabdell d'enciam, i el tallem en quatre trossos, a lo llarg. El posem en el plat, fent una creu. En el mig de la creu, posem un niu de pastanaga ratllada.
En el buit que hi ha entre els cabdells, hi posem un tomàquet xerri, tallat en dues meitats.
Seguidament, posem un filet d'anxova, damunt de cada tros de cabdell.
A part, fem la salsa d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta la posem en el biberó, i tot seguit amanim els cabdells amb la salsa, i ja la podrem servir a taula.

30min

Notes

Farem tants plats de cabdells com comensals hi hagin a taula.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3314 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: