Gelat de músic
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Gelat
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 4 ous
- 200 gr. de nata liquida (per muntar)
- 200 gr. de fruits secs barrejats (torrats i pelats) avellanes, ametlles, panses, pinyons, nous...
- 25 cc de moscatell
- 3 gr. de gelatina en pols
- 50 gr. de sucre llustre
- 40 gr. de sucre invertit
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Muntar les clares i quan siguin a punt de neu, afegir 25 gr. de sucre. Acabar de muntar i reservar.
 
Batre els 4 rovells amb 25 gr. de sucre, afegir la barreja dels fruits secs trinxats i el moscatell, on prèviament haurem escalfat lleugerament, per desfer, la gelatina en pols. Reservar.
 
Muntar la nata liquida (ben freda). Reservar.
 
Barrejar la nata muntada, la barreja dels rovells, les clares muntades i el sucre invertit, amb cura, fins que quedi tot ben lligat.
 
Omplir motlles individuals, copes o un motlle gran. Ficar-ho al congelador.
														
 20min
  20min 
Notes
Per poder treure bé els gelats del motlle, és necessari untar-lo prèviament amb una mica d'oli i posar-hi plàstic-film. Una vegada congelats, nomes haurem de tibar el film i els gelats sortiran amb facilitat.
 Etiquetes: 
						Ametlles  Avellanes  Gelat  Nous  Panses
 
						Etiquetes: 
						Ametlles  Avellanes  Gelat  Nous  Panses  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3184 visites.
 3184 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Gelat
 Gelat 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram