Gelat de músic
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 ous
- 200 gr. de nata liquida (per muntar)
- 200 gr. de fruits secs barrejats (torrats i pelats) avellanes, ametlles, panses, pinyons, nous...
- 25 cc de moscatell
- 3 gr. de gelatina en pols
- 50 gr. de sucre llustre
- 40 gr. de sucre invertit
4 racions
Elaboració
Muntar les clares i quan siguin a punt de neu, afegir 25 gr. de sucre. Acabar de muntar i reservar.
Batre els 4 rovells amb 25 gr. de sucre, afegir la barreja dels fruits secs trinxats i el moscatell, on prèviament haurem escalfat lleugerament, per desfer, la gelatina en pols. Reservar.
Muntar la nata liquida (ben freda). Reservar.
Barrejar la nata muntada, la barreja dels rovells, les clares muntades i el sucre invertit, amb cura, fins que quedi tot ben lligat.
Omplir motlles individuals, copes o un motlle gran. Ficar-ho al congelador.
20min
Notes
Per poder treure bé els gelats del motlle, és necessari untar-lo prèviament amb una mica d'oli i posar-hi plàstic-film. Una vegada congelats, nomes haurem de tibar el film i els gelats sortiran amb facilitat.

Etiquetes:
Ametlles Avellanes Gelat Nous Panses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1880 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
El nom de "còctel club" fa referencia al nom del meu primer programa de ràdio, que vaig fer ara fa ja... 24 anys!! I sí,...