Orelletes

Ingredients

  • 1 kg farina
  • 3 ous grossos
  • 4 cullerades de sucre
  • Una mica de sal
  • Sal·liàndria i matafaluga
  • 1 llimona rallada
  • Una tassa d'aigua
  • I mitja tassa d'oli
  • Oli
  • Sucre

Utensilis

Corró una cassola

Elaboració

En un vol es posen la farina la llimona ratllada els tres ous les quatre cullerades de sucre una mica de sal la sal.liàndria i la matafaluga la tassa d'aigua i la mitja tassa d'oli,i es remene tot junt i quan la paste es despaga de les mans es deix reposa dues tres hores i es tapa amb un drap.
S'agafa la pasta i es fan unes boles i s'aplanen amb un corró i es posa a la cassola amb oli, i es fregeixen.
Quan es tan fregides es posen amb un plat amb paper de cuina per que deixin anar tot el oli i sen sucren amb un kg de farina surtan 50 o60 orelletas.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1806 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!