Calçots arrebossat
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 50 calçots prims
- Farina
- Ous
- Sal
- Oli d'oliva
- Aigua
 8 racions
 8 racions
Utensilis
Paella per fregir
Elaboració
							Agafem els calçots i els netegem i els deixem que tinguin uns trenta centímetres de llarg.
Posem ells ous amb un plat amb una mica de sal i els debatem com per fer una truita i li posem una mica de farina i si ens queda una mica massa espesa  una mica d'aigua, que quedi una pasta no massa espesa, agafem els calçots els passem per la pasta,  menters posarem una paella al foc amb oli d'oliva i quan estigui calen i posarem els calçots,  i quan estaran rossets per els dos costàs el traurem del foc,  i els posarem en un plat que hi posarem parer de cuina per que deixin anar tot el oli i estaran apunt per menjar es pera que us agradin.
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4797 visites.
 4797 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Salses
 Salses Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Aperitiu
 Aperitiu 
  Altres
 Altres
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram