Bacallà arrebossat amb ametlla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Llom de bacallà tallat a daus
  • Farina de ametlla
  • Ou
  • Oli de oliva

2 racions

Elaboració

Primer de tot hem de tenir el bacallà previament remullat de la manera tradicional i coneguda
Preparem una paella al foc amb oli de oliva a escalfar
Preparem un bol amb la farina de ametlla i un altra bol amb ou batut
Posem els daus de bacallà al bol de la farina de ametlla i els impregnem be
Seguidament els passem al bol del ou batut
Un cop el oli ben calent i anem fregint els daus de bacallà ben rossos
Un cop fregits els escorrem be del oli i cap a taula
És un plat ben sencill de arrebossat , però amb la diferencia del gust de la ametlla, que segur que trobareu interessant i diferent.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4231 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Bona combinació. Felicitats


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!