Salsa pels calçots

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Alls
  • 16 Galetes Maria
  • 8 Carquiñolis
  • 24 Avellanas torrade
  • 16 Ametlles torrades
  • 2 Tomaques madurs pelats
  • 1/2 Litre oli d'oliva
  • 1 cullerada Pebre vermell d'olç
  • 1 cullerada pebre vermell picant
  • 1 cullerada Vinagra de vi
  • 1 cullerada petita de sal
  • 1 cullerada petita de sucre
  • Ou

Elaboració

Per a preparar-ho es tritura tot en un minipimer.
Amb aquestes cuantitats surt salsa per a 8 persones

SALSA PER A L'ENCIAM EN ROMESCO:

Per a fe la salsa per a l'enciam amb romesco afeigim a la recepta anterior una cullarada gran de chocolata en pols i una cullarada gran de vinagre i no i posem l'ou . Ho passem tambè tot pel minipimer.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1340 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!