Cocades i sultanes

Ingredients

Ingrediens de les cocades:

  • 3 ous
  • 325 g. de sucre
  • 250g. de coco ratllat

Ingredients de les sultanes:

  • 325 g.de sucre
  • 325 g. de clara d'ou
  • 375g. de coco ratllat
  • 100 g. de farina
  • La ratlladura d'1 llimona

Utensilis

No es necesita cap utensili especial

Elaboració

Preparacio de les cocades:

es baten els ous amb el sucre i després s'hi incorpora el coco ratllat. Es posa la massa en una mánega passtisera i es forman petitas porcions que es deixen en una safata de forn préviament engreixada.També es podan posaren cápsulas de paper.El forn ha d'estar ben fort, a 200º C amb escalfor a dalt i a baix, durant uns cinc minuts.
Preparaciò de las sultanes
Es munten las clares a punt de neu ferma i s'hi incorpora el sucre de mica en mica sense deixar de batre. Quan el sucre esta intagrat,s'hi afeixeis la ratlladura de llimona, la farina y el coco ratllat. Cal anar en molt de conte perque las claras no baixin. Amb l'ajuda d'una cullera, es fan muntanyetes sobre una safata de forn engreixada,o es posen en capsules.I ya no mes queda coure las pastetes a foc suau,a uns 60Cº,durant uns cinc o set minuts ,vigiland que no es cremin .S'han de treure del foc cuan comencin a fer-se daurades

7min

Notes

Aquets dolços tenen el coco ratllat com a ingradient fonamental .Tots dos sòn molt bons,però tenen lleugeres diferencies.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2031 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: