Filets de llenguado embolicats amb pasta fresca sobre pesto d'avellanes
Categoria:
Peixos i mariscos
Ingredients
- 80 gr. Fortmatge parmesà
- 2 dl whisky
- 1 Ceba mitjana
- 4 Llenguados fresc (o no )
- 100 gr. Pinyons
- 100gr. d'avellanes torrades
- 15 gr. Mantaga
- 250 gr. Bolets (girgola, champinyons )
- Lasanya fresca 8 fulles
- Alfàbrega fresca 1/2 manadet
- Sal Pebre blanc
- Nou moscada
- Pebre vermell dolc
- Julivert
- Cibulet
Elaboració
Per fer el "pesto d'avellanes":
Escaldem amb aigua bullint l'alfàbrega durant 20 segons i la refredem ràpidament amb aigua i gel per tal de que no perdi el color vert caracteristic.
Posem l'alfàbrega, els pinyons, les avellanas, el fortmatge parmesá i l'oli d'oliva dins de un recipient i amb el tourmix ho emulsionem tot. Seguidament ho reservem.
Elaboració del plat:
Tallem la seba fina i amb una mica d'oli la potxem fins que ens agafi un to molt fosc desprès hi afeigim els bolets i quan estigui tot ben cuit ho flamegem amb el Whisky i ho reservem en calent.
Netejarem els llenguados i en fem filets, els salpebrem, i enpolvorarem amb pebre vermell, els marquem a la plancha amb mantega i també ho reservem calent.
Courem la plancha de lasaya i un cop estigui al "dente" emboliquem els filets de llenguados de dos en dos.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1554 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.