Postres de plàtan

Ingredients

  • 12 platans
  • 6 Taronges
  • 1 copa de Cointreau
  • 5 cullarades soperes de Sucre
  • Cireres confitades
  • Granet de xocolata

12 racions

Elaboració

S'aisafen els plàtans amb una forquilla i es posen en un pot amb el suc de las taronges escorregudes. Quàn está espès s'afeigeix el sucre i el Cointreau i es deixa reposar una mica.
S'omplen les copes fins la meitat y la resta s'omple amb crema Royal.
Es guarneix amb una cirera confitada i granets de xocolata i es posa a la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1107 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!