Coca amb recacte

Ingredients

  • 1 KG.de Pa
  • 1kg. de Ceba
  • 4 Alls grosos
  • 3 Pabrots grosos
  • 3 Brots de Julivert
  • Pebre vermell
  • Sal

Elaboració

Primer es fa el pa i es deixa reposar 2 hores.
Quan ha pasat aquest tems, es prepara una fusta de més d'un metre i s'estira el pa fins que es llarg com tota la fusta i se li fa vora a tot el voltan.
Damunt, per las vores i un tall darrera de l'altre, es posa el pebrot que haurem tallat a tires i amanit am una mica de sal. Pel mig s'escampa la ceba tallada fineta,els alls tallats petitets i el julivert picat.Per damunt s'hi posael pebre vermell. Es cou al forn.
La coca es per 8 o 10 persones, segons la gana. Tambe s'hi poden posar arangades (remullades de 10 a 12 hores ) o llangonissa .
Per servir-la es poden fer tacs petits amb una rodancha de llangonisa a cada tros.
Si bona coca amb recapte voleu menja. Josefina fornera , os la vendra.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1435 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: