Canelons d'espinacs

Ingredients

  • 1,5 kg. Espinacs
  • Al gust de ca ú Pansas i pinyons
  • Al gust de cada ú Pernil dolç
  • 5 Ous
  • Una mica de sal
  • Beixamel
  • Fortmatxe rallat

Elaboració

Es bullen i es freixeixen els espinacs, es posen els piñons, les panses i el pernil doç tallat pen petit.
Es baten els ous i s'hi posa una mica de sal.Es posa una paella al foc am una gota d'oli i shi posa una cullerada d'ou i damunt una cullarada de pasta d'espinacs i es cargola en forma de caneló.
Es van popsan en una plàtera.
Es crobeixen de beixamel, es posa damunt fortmatxe rallat i es posen a gratinar al forn.
Están exquisits


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1781 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Marta, sempre que facis servir pinyons i panses, com per exemple per fer-los amb espinacs, si els escaldes abans, veuras que queden més tous, i són més agradables de menjar. Una salutació. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: