Canalons de brandada
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Ingredients
- 1 caixeta de pasta de canaló
- 250 g. bacallà remullat
- 200 cc. d'oli
- 1 all
- 50 cc. de llet
- Oli i sal
6 racions
Utensilis
Necessitarem la batedora per fer la brandada.
Elaboració
Es bull la pasta i es deixa escórrer sobre un drap.
Brandada:
S'escalda el bacallà uns segons i s'escorre.
Es posa al pot de la batedora amb la llet tèbia, l'all i sal. S'hi va tirant l'oli i batent com si es tractés d' una maionesa.
Es farceixen els canalons d'aquesta pasta.
A banda es trossegen les tomaques pelades i es talla el pebrots.
En una safata servirem els canalons i en un altre l'amanida.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1922 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.