Patates amb Brandada
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una resta de brandada
- 5 patates mitjanes
- 1 ramet de julivert
- Sal i oli
4 racions
Elaboració
Rentar les patates i coure al vapor.
deixar refredar
Pelar i tallar a rodanxes
Greixar amb oli una safata d'anar al forn i col · locar una capa de patates, cobrir amb brandada i julivert picat
Sobre col · locar una altra capa de patates, brandada i julivert picat
Gratinar uns 15 minuts i servir immediatament
Notes
Manera d'aprofitar una resta de brandada de bacallà que ens ha sobrat d'una altra àpat
Etiquetes:
Bacalla Patates
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2657 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c