Espardenya de pagès amb escalivada i brandada de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
Estació:        
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llesca de pa de pagès de mig quilo, torrada en el forn
  • Un tomàquet vermell
  • Un all pelat
  • Oli
  • Sal
  • Un pebrot vermell
  • Una albergínia mitjana
  • Brandada de bacallà, per una persona( la podeu trobar a les meves receptes)

1 racions

Utensilis

Una safata fonda, pel forn
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un plat de porcellana blanc, de mida gran

Elaboració

Primerament, farem la brandada con explico a la meva recepta, i la reservarem.
A part, fem l'escalivada com explico a les meves receptes, i la reservem.
Agafem la llesca de pa, i la torrem en el forn a 180º, fins que és ben rossa.
Tot seguit, freguem un all, i un tomàquet vermell, repartim l'escalivada pel damunt, afegim un polsim de sal i pebre negre en pols, i un bon rajolí d'oli d'oliva.
Seguidament, posem la torrada en el plat, i amb l'ajud de la mànega pastissera cargada amb la brandada, fem unes tires a lo llarg de la llesca, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tantes espardenyes, com persones seguin a taula.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Espardenya de pagès amb escalivada i brandada de bacallà

Enllaça aquesta recepta:

1166 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!