Espardenya de pagès amb escalivada i brandada de bacallà
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Una llesca de pa de pagès de mig quilo, torrada en el forn
- Un tomàquet vermell
- Un all pelat
- Oli
- Sal
- Un pebrot vermell
- Una albergínia mitjana
- Brandada de bacallà, per una persona( la podeu trobar a les meves receptes)
 1 racions
 1 racions
Utensilis
Una safata fonda, pel forn
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un plat de porcellana blanc, de mida gran
Elaboració
							Primerament, farem la brandada con explico a la meva recepta, i la reservarem.
A part, fem l'escalivada com explico a les meves receptes, i la reservem.
Agafem la llesca de pa, i la torrem en el forn a 180º, fins que és ben rossa.
Tot seguit, freguem un all, i un tomàquet vermell, repartim l'escalivada pel damunt, afegim un polsim de sal i pebre negre en pols, i un bon rajolí d'oli d'oliva.
Seguidament, posem la torrada en el plat, i amb l'ajud de la mànega pastissera cargada amb la brandada, fem unes tires a lo llarg de la llesca, i ja ho podrem servir a taula.
														
 1h
 1h 
Notes
Farem tantes espardenyes, com persones seguin a taula.
 Etiquetes: 
						La cuina de l'espardenya
 
						Etiquetes: 
						La cuina de l'espardenya  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3268 visites.
 3268 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Bunyols
 Bunyols Carns
 Carns 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram