Ànec rostit amb boletes de patata i prèssecs al forn
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Rostit
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Sis talls de préssec en almívar tallats en dues meitats
- Un ànec mut d'uns dos quilos
- Tres patates mitjanes pelades
- Oli d'oliva
- Llard
- Picada feta amb la batedora, amb alls, oli i julivert
- Un got de vi ranci
- Una ceba picolada
- Brou de pollastre casolà
- Dues fulles de llorer
- Dos cassons de sofregit de tomàquet ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Conyac
- Sucre
- Sis alls aixafats
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Una safata fonda pel forn, mitjana
Un estri per fer boles de patata
Una batedora elèctrica
Elaboració
							Primerament, amb l'estri per fer boletes, buidarem les patates, ficarem les boletes a la paella amb tres cullerots de picada, les salpebrem, i a foc baix deixem que es fregeixin fins que estiguin daurades, i les reservem.
A part, agafem els talls de prèssec, els espolsem amb sucre, els reguem amb un raig de conyac i els enfornem a 180º, fins que estiguin tous, i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb una mica de llard i un rajolí d'oli, sofregim lànec tallat a trossos regulars, salpebrats.
Quan lànec és una mica daurat, afegim: la ceba picolada, el llorer, els alls aixafats i el sofregit de tomàquet. Quan tot plegat és mig fregit, afegim un got de vi ranci, i cobrim l'anec amb brou de pollastre.
Tot seguit, deixem que cogui tot plegat a foc baix, fins que l'ànec estigui gairebé cuit.
Seguidament, afegim: les boletes de patata i els pressecs, corregim de sal, deixem que s'acabi de coure, i ja ho tindrem a punt per treure-ho a taula en la mateixa cassola.
														
 2h
 2h 
 Etiquetes: 
						Cuina d'hivern-Cuina per les festes  La cuina de l'ànec
 
						Etiquetes: 
						Cuina d'hivern-Cuina per les festes  La cuina de l'ànec  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2651 visites.
 2651 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram