Albercocs agredolços

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 15 albercocs de mida gran o mitjana
  • Aigua
  • Vinagre de poma
  • Sucre
  • Una copa de conyac
  • Un raig de mel

10 racions

Utensilis

Una cassola tipus marinera
Un bol de vidre gran amb tapa

Elaboració

Primerament netegem els albercocs, els tallem en dues meitats, els hi traiem el pinyol i els fiquem a la cassola amb foc baix amb un dit d'aigua, sucre, un bon raig de vinagre, una copa de conyac i un bon raig de mel. Deixem que vagin coent-se ben a poc a poc, fins que veiem que ja són tous.
Seguidament, els fiquem en un bol amb tapa i els guardem fins el moment que els necessitem.

1h 10min

Notes

Aquesta recepta és una guarnició molt adient en plats de carns ja siguin al forn com al grill.
També pot servir en plats de segons quins peixos.
Si no hi han albercocs en el mercat, també ho podem fer amb prèssecs en almivar de mida petita.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1433 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: