Pur茅 de patata, amb arengada fregida, i tom脿quet al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
Estaci贸:        
Dificultat: F脿cil

Valoraci贸: Encara no te valoracions Afegir valoraci贸

Ingredients

  • Un quilo de patates
  • Quatre arengades
  • Dos tom脿quets madurs
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Formatge ratllat
  • Mitja ceba picolada
  • Tres tires de bac贸 picolades
  • Aigua

4 racions

Elaboraci贸

En un cass贸 amb aigua i sal, bullim les patates amb pell. Quan s贸n cuites, les reservem.
Quan s贸n fredes, les pelem, i amb l'ajut d'una foquilla, les anem aixafant.
Mentrestant, en una safata, posem els tom脿quets tallats en dues meitats, els salpebrem, i els hi posem un rajoli d'oli d'oliva, i un polsim de formatge ratllat.
Seguidament, el posem en el forn a 180潞, fins que el formatge 茅s rosset.
A part, en una paella amb oli, fregim :la ceba picolada, i el bac贸. Despr茅s afegim el pure, i ho coem tot plegat. Seguidament, amb l'ajut d'una cassoleta de terrissa de la mida de fer crema, fem un motlle en el centre del plat.
A part, netegem les arengades, els hi traiem el cap i les escates, i les fregim amb oli d'oliva. Despr茅s, les posem cada una damunt el motlle del pur茅, les reguem amb un xic d'oli de fregir-les, i hi afegim el tom脿quet, i ja les podem servir a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pur茅 de patata, amb arengada fregida, i tom脿quet al forn

Enlla莽a aquesta recepta:

1310 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol路licitar una revisi贸 del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!