Puré de patata, amb arengada fregida, i tomàquet al forn
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un quilo de patates
- Quatre arengades
- Dos tomàquets madurs
- Sal
- Pebre negre en pols
- Formatge ratllat
- Mitja ceba picolada
- Tres tires de bacó picolades
- Aigua
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							En un cassó amb aigua i sal, bullim les patates amb pell. Quan són cuites, les reservem.
Quan són fredes, les pelem, i amb l'ajut d'una foquilla, les anem aixafant.
Mentrestant, en una safata, posem els tomàquets tallats en dues meitats, els salpebrem, i els hi posem un rajoli d'oli d'oliva, i un polsim de formatge ratllat.
Seguidament, el posem en el forn a 180º, fins que el formatge és rosset.
A part, en una paella amb oli, fregim :la ceba picolada, i el bacó. Després afegim el pure, i ho coem tot plegat. Seguidament, amb l'ajut d'una cassoleta de terrissa de la mida de fer crema, fem un motlle en el centre del plat.
A part, netegem les arengades, els hi traiem el cap i les escates, i les fregim amb oli d'oliva. Després, les posem cada una damunt el motlle del puré, les reguem amb un xic d'oli de fregir-les, i hi afegim el tomàquet, i ja les podem servir a taula.
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina de les arengades
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina de les arengades  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2748 visites.
 2748 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram