Carxofes a la taronja

Categoria:
Recepta per
Origen: Espanya → País Valencià
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 12 Carxofes
  • El suc d'una llima i de dues taronges
  • ½ Cullerada de farina
  • 1 All
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Rentar i pelar les carxofes, quedant-se amb la part més tendra.
Posar a calfar aigua en una olla mitjana, afegir un poc de sal i el suc de llima.
Quan comence a bullir, agregar les carxofes.
Tapar el recipient i deixar coure a foc mitjà fins que les carxofes estiguen tendres.
Reservar el brou de cocció.
En una paella antiadherent posar l'oli i calfar a foc suau.
Partir l'all a rodanxes i afegir a l'oli, remoure un poc, quan comence a prendre color, agregar i ofegar amb la farina.
Afegir dos cassos del brou reservat i el suc de taronja. Remenar amb una cullera de fusta, fins que la salsa lligue bé, rectificar de sal.

40min

Notes

Servir les carxofes senceres amb els seues tiges, en una font rodona, abocar per damunt la salsa calenta. Adornar les vores de la fonts amb abundant julivert picat.


Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1793 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



1 comentaris:

Josep dolç i martinez diu:
Recepta molt diurética


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!