Amanida d'escarola amb seitons en vinagre, arbequines i romesco
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una escarola grossa
- 150 grams d'olives arbequines
- Tres cullerots de romesco (el trobareu a les meves receptes com a "el meu romesco")
- Dotze seitons en vinagre (els trobareu a les meves receptes)
5 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana
Elaboració
Primerament, fem els seitons com explico a la meva recepta, i els reservem.
Seguidament, netegem l'escarola a raig d'aixeta, i la anem trencant ben menuda, i la posem en el bol de vidre.
Tot seguit, afegim les olives arbequines i tres cullerots de romesco, ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem ben repartit en la safata de porcellana, i ja per acabar, tallem els seitons en dues meitats, i els repartim pel damunt de l'escarola amb el romesco, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Amanides d'hivern Cuina de tardor-hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2618 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.