Coca de pasta de full amb escalivada i seitons en vinagre
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta de full
- Escalivada (la trobareu a les meves receptes)
- Vin seitons en vinagre (els trobareu a les meves receptes)
- Una picada d'all, julivert i oli, feta amb la batedora elèctrica
- Farina
8 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar-la
Un biberó de plàstic
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, espolsem el marbre de la cuina amb farina i amb l'ajud del corró, estitrem la pasta de full, i després amb l'ajud de l'altre corró la punxem.
Seguidament amb un ganivet, la tallem en 30 centimetres de llarg per 20 d'ample, i la fiquem a la placa del forn amb un full de paper sulfurat, a 180º, fins que el full ja és daurat.
Seguidament, fiquem el full a la safata de cartró, omplim tota la superfície de la coca amb l'escalibada tallada a juliana, i tot seguit anem ficant els filets de seitó al damunt de l'escalivada ben ficats, amb la pell a sota.
Ja per acabar la coca, amb l'ajud del biberó plè de picada, fem unes tires de picada pel damunt dels seitons, i ja ho podrem treure-ho a taula per tal de fer un bon aperitiu.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1719 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.