Coca de pasta de full amb escalivada i seitons en vinagre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta de full
  • Escalivada (la trobareu a les meves receptes)
  • Vin seitons en vinagre (els trobareu a les meves receptes)
  • Una picada d'all, julivert i oli, feta amb la batedora elèctrica
  • Farina

8 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar-la
Un biberó de plàstic
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, espolsem el marbre de la cuina amb farina i amb l'ajud del corró, estitrem la pasta de full, i després amb l'ajud de l'altre corró la punxem.
Seguidament amb un ganivet, la tallem en 30 centimetres de llarg per 20 d'ample, i la fiquem a la placa del forn amb un full de paper sulfurat, a 180º, fins que el full ja és daurat.
Seguidament, fiquem el full a la safata de cartró, omplim tota la superfície de la coca amb l'escalibada tallada a juliana, i tot seguit anem ficant els filets de seitó al damunt de l'escalivada ben ficats, amb la pell a sota.
Ja per acabar la coca, amb l'ajud del biberó plè de picada, fem unes tires de picada pel damunt dels seitons, i ja ho podrem treure-ho a taula per tal de fer un bon aperitiu.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1719 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: