Brie arrebossat amb fruits secs

Ingredients

  • Formatge brie
  • 1 ou
  • Galeta picada
  • Fruits secs sense fregir

Elaboració

Posarem el brie uns minuts al congelador,perquè no s’enganxi al ganivet quan el tallem.
Tallem el brie amb daus, l’emboliquem amb paper film i cap al congelador un quart d’hora.
Fem una picada dels fruits secs que haguem triat i afegim la galeta picada.
Traiem els formatges dels congelador els arrebossem amb l’ou, la picada de fruits secs i els fregim (l’oli ha d’estar molt calent).

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1533 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!