Llet Fregida

Ingredients

  • ½ litre de llet
  • 3 cullerades de mantega
  • 200 gr de farina
  • 250 gr de sucre
  • 5 ous
  • 1 branca de canyella
  • Pell de llimona
  • Oli d’oliva.

6 racions

Elaboració

Posar la llet al foc, amb la pell de la llimona i la branca de canyella. Quan comenci a bullir, retirar-la del foc i colar-la, amb un colador fi.
En una altre cassola, a foc lent, fondre la mantega i anar afegint la farina tamisada sense deixar de remoure, perquè no es facin grumolls. Afegir la llet i tres rovells d’ous batuts, tot això sense deixar de remoure, finalment afegirem el sucre i continuarem la cocció fins que quedi una mescla força espessa.
En un motlle rectangular, prèviament untat amb oli, distribuirem la crema, ho posem a la nevera i esperem que es solidifiqui.
Quan ja hagui solidificat ho tallarem a quadres d’uns 5 cm.
Arrebossem amb ou i farina. I ho fregim en una paella amb molt oli i molt calent.

Notes

Per la presentació, hi podem tirar per sobre sucre o canyella amb pols.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

735 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!