Risotto de bròquil i pernil

Ingredients

  • 300 gr. d'arròs
  • 250 gr. de bròquil.
  • 100gr de pernil.
  • 1 ceba gran
  • 1/2 tassa de vi blanc.
  • 2 cullerades d'oli d'oliva.
  • 4 cullerades de formatge parmesà.
  • 2 tasses de brou.
  • Sal

Elaboració

Separem i netegem el bròquil. Pelem la ceba i la piquem molt petita.
En una cassola escalfem l'oli i fregim la ceba a foc suau fins que estigui transparent, incorporem el bròquil i el pernil i ho deixem 5 minuts.
Hi afegim l'arròs, després el vi, remenem i deixem que s'evapori.
Afegirem el brou mica en mica a mesura que es vagi quedant sec. De tant en tant remanarem perquè l'arròs deixi anar el mido i quedi més cremós.
Quan l'arròs estic gairebé a punt i afegirem la sal i el formatge i li fem l’última remenada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1925 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: