Pasta farcida de gambetes, porros i dàtils

Ingredients

  • 300gr. de gamba pelada
  • 20 fulles de pasta wantón
  • 500ml de brou
  • 1 porro
  • 1 carbassó
  • Dàtils

Per la salsa:

  • Fulles d’alfàbrega
  • Oli, sal, pebre
  • Pinyons
  • All

4 racions

Elaboració

Tallar el porro, el carbassó i els dàtils.
Sofregir el porro a la paella amb un raig d’oli, hi afegim el carbassó, un cop fet posem la gambeta pelada i tallada i els dàtils, ho lliguem amb una mica de farina i ho salpebrem
Posem una cullerada d’aquesta mescla a cada una de les fulles de wanton, humitegem els voltants de la pasta amb aigua, tanquem la pasta i pressionem perquè quedi enganxat.
Posem el brou en una olla i quan arrenqui el bull tirem la pasta, ho deixem coure 5 minuts aproximadament i ja tindrem la pasta apunt.
Per fer la salsa triturem l’alfàbrega, els pinyons i l’all juntament amb l’oli.

Notes

La pasta wanton es pot substituir per pasta fresca (estil canelons lasanya, etc…)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1205 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!