Bacallà amb carbassó
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 200 gr de bacallà dessalat i esqueixat
- &00 gr de carbassó tallat a rodanxes
- Una seva mitjana tallada fina
- 4 alls picats
- I branca de julivert tallat petit
- 60 gr de formatge rallat, oli sal i nou moscada
- 150 gr de crema de llet
Elaboració
Es posa oli en una cassola si tira el bacallà ben escorregut i després els all i el julivert picats es deixa coure tot junt uns minuts.En una altra cassola es couen les seves, s'hi afegeix el cara-baso es cou fins que s'evapori l'aigua s`hi afegeix el bacallà i la crema de llet i es deixa reduir.
Un cop cuit s'hi posa nou moscada i es posa en una plata de anar al forn es tira el formatge ratllat pel damunt i es gratina
40min
Etiquetes:
Bacallà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6341 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
YA ENS POSARA UNA FOTO QUAN EL FACIS.
Esta molt bona.
Es molbo yo ya le fet
Yo les penso fer dons bull veure si em queden bones.
Que son espigalls?