Sipia (o congre) amb pésols
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Dieta: celíaca
Ingredients
- Sipia (o ventresca de congre, que la cua té massa espina)·pésols·ceba·llorer·vi blanc·pinyons
- ·safra·alls·una galeta maria·oli·sal
4 racions
Utensilis
Cassola
Elaboració
Es fa una picada al morter amb els pinyons, el safrà, els alls i la galeta maria fins que quedi una pasta fina. en una cassola (millor una de ferro),amb un raig d'oli i un pessic de sal,es fregeix lleugerament el peix i,després,s'hi posa la ceba.quan comenci a ser rossa,es
redueix el foc al minim i s'hi posen els pèsols,la picada, un bon pessic de sal i un raig de vi.es tapa i es deixa ofegar.es serveix acabat de coure.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1377 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
que fet de questa manera es guarda mes dias
aquestes magdalenes a'angrexan molt
aquestes magdalenes a'angrexan molt