Pasta fullada de kiwis

Ingredients

  • 1 llamina de pasta fullada
  • 6 cullerades de sucre
  • 3 kiwis
  • 3 ous
  • 2 cullerades de maizena
  • 1/2 litre de llet
  • 1 llimona
  • 1 canonet de canyella

6 racions

Elaboració

Posem a bullir la llet amb la canyella i la pell de llimona.
La pasem per un colador i la guardem.
Folrrem un motlle amb l'hojaldre, puntxem el fons, i el courem a forn fort uns 15 minuts (segons la marca sera mes o menys)
Batre els ous amb 3 cullerades de sucre i posarlos en un casso al bany maria, afegir la maizena, desfeta amb
una mica d'aigua freda i afegir la llet calenta poc a poc, remenar fins que espesi, retirar i deixar refreda.
Desmotllem la tarta i farcim amb la crema.
Pelem els kiwis i els tallem a rodanxes fines, els posem damunt la crema.
Desfem 3 cullerades de sucre amb 2 d'aigua, posem al foc fins que quedi un almivar espes, el posem per damunt dels kiwis.
(tambe es pot fer amb gelatina)

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3467 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: