Lassi de préssec

Categoria:
Típica de: Índia → Punjab
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Dos iogurts espessos
  • Un parell de préssecs madurs
  • 1 got d'aigua
  • 2 o 3 cullerades de sucre
  • 3 o 4 beines de cardamom
  • Un grapat de fruits secs (avellanes, ametlles, nous o el que tinguis a mà)

Elaboració

Es pelen els préssecs, es tallen i es posen en un bol.
S'afegeixen els iogurts, el sucre, l'aigua i el cardamom picat.
Es barreja bé amb la batedora i es deixa reposar a la nevera.
Se serveix en un got llarg amb 1 o 2 glaçons, es piquen els fruits secs, es distribueixen per sobre i, si us agrada, s'hi posen uns estams de safrà.
El lassi és una beguda molt refrescant originària del Punjab i molt estesa a l'Índia i el Nepal.
Es pot fer amb altres fruites i també natural, és a dir, iogurt, aigua, sucre i les espècies, o fins i tot, substituint el sucre per sal.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6235 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: