Lassi de préssec
Ingredients
- Dos iogurts espessos
- Un parell de préssecs madurs
- 1 got d'aigua
- 2 o 3 cullerades de sucre
- 3 o 4 beines de cardamom
- Un grapat de fruits secs (avellanes, ametlles, nous o el que tinguis a mà)
Elaboració
Es pelen els préssecs, es tallen i es posen en un bol.
S'afegeixen els iogurts, el sucre, l'aigua i el cardamom picat.
Es barreja bé amb la batedora i es deixa reposar a la nevera.
Se serveix en un got llarg amb 1 o 2 glaçons, es piquen els fruits secs, es distribueixen per sobre i, si us agrada, s'hi posen uns estams de safrà.
El lassi és una beguda molt refrescant originària del Punjab i molt estesa a l'Índia i el Nepal.
Es pot fer amb altres fruites i també natural, és a dir, iogurt, aigua, sucre i les espècies, o fins i tot, substituint el sucre per sal.
15min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5205 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quin tal de carn creus que es millor per fer el rosbif?
Quina part de vedella es fa servir?
Joan, tu vas publicar la recepta d'una vinagreta blanca per amanir? No aconsegueixo trobar-la, recordes el títol? Moltes...
Gràcies, ho faré. Miraré de fer la recepta.
Gràcies xef, ara mateix la miro i en prenc nota!