Guatlla a la graella amb compota de préssecs
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Compota de préssecs (la trobareu a les meves receptes)
- Una guatlla
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
1 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Un plat gran
Unes pinces per la graella
Un cassó gran
Elaboració
Primerament, fem la compota de préssecs com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament netegem la guatlla, la obrim ben oberta pel mig, l'hi tallem el coll, la salpebrem i la fiquem de cara cap per avall a la graella fins que estigui una mica cuita.
Tot seguit, la girem i deixem que s'acabi de coure al nostre gust, i ja la podrem ficar en el plat amb un rajolí d'oli d'oliva per damunt, i una mica de compota com a guarnició, i la servirem a taula.
1h 30min
Notes
Farem tantes guatlles com persones seguin a taula.
Etiquetes:
La cuina de la graella
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
669 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.