Bacalla gratinat amb allioli

Categoria:
Recepta per
Origen: Espanya → Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un llom de bacallĂ  per començal
  • Patates tallades a rodelles
  • Cebes tallades a juliana
  • Oli d'oliva
  • Allioli de codony ( o normal )
  • VĂ­ blanc

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana per anar al forn
Un plat pla de porcellana blanca

ElaboraciĂł

En una paella amb oli, fregim el bacallĂ  un cop enfarinat. Un cop fregit, el reservem damunt un paper de cuina. En una safata per anar al forn, posem les patates i la ceba, les salem, els hi tirem un raig d'oli i un raig de vĂ­ blanc. Tapem la safata amb paper d'alumini, i ho enfornem a 180Âş, fins que sĂłn cuites. Seguidament, fem un llit amb aquestes patates, posem el tall de bacallĂ  damunt i ho cobrim amb una capa d'allioli i ho posem a gratinar al forn, fins que veiem que ĂŠs rosset. Seguidament, ho posem en un plat ben bonic, i ja ho podem servir a taula.

30min

Notes

Farem tants plats com persones seguin a taula


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Bacalla gratinat amb allioli

Enllaça aquesta recepta:

1883 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!