Bacalla gratinat amb allioli
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Un llom de bacallà per començal
- Patates tallades a rodelles
- Cebes tallades a juliana
- Oli d'oliva
- Allioli de codony ( o normal )
- Ví blanc
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana per anar al forn
Un plat pla de porcellana blanca
Elaboració
En una paella amb oli, fregim el bacallà un cop enfarinat. Un cop fregit, el reservem damunt un paper de cuina. En una safata per anar al forn, posem les patates i la ceba, les salem, els hi tirem un raig d'oli i un raig de ví blanc. Tapem la safata amb paper d'alumini, i ho enfornem a 180º, fins que són cuites. Seguidament, fem un llit amb aquestes patates, posem el tall de bacallà damunt i ho cobrim amb una capa d'allioli i ho posem a gratinar al forn, fins que veiem que és rosset. Seguidament, ho posem en un plat ben bonic, i ja ho podem servir a taula.
30min
Notes
Farem tants plats com persones seguin a taula
Etiquetes:
La meva cuina del bacallà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4666 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...