Cap de xai al forn amb allioli
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Rostit
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un cap de xai per comensal
- Sal
- Oli d'oliva
- Conyac
- Vi blanc
- Allioli ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Herbes provençals
- Pebre negre en pols
- Un grapat d'alls pelats
- Persillé
- Sis alls pelats
 1 racions
 1 racions
Utensilis
Una safata refractària gran
Una salsera per l'allioli
Un npalt gran deporcellana
Elaboració
							En una safata per anar al forn, posem el cap de xai salpebrat, amb oli d'oliva, un raig de ví blanc, un raig de conyac, i uns alls pelats.
Ho posem en el forn a 180º, i anem donant-hi voltes de tant en tant.
A part, fem l'allioli com explico a la meva recepta, i un cop fet el posem en una salsera.
Quan ja gairebé és cuit, l'espolsem amb persillé, per tot arreu, i deixem que acabi de coure. Seguidament, ja el podrem servir.
														
 40min
  40min 
Notes
La Persillé, es fa barrejant : pa ratllat, alls ratllats, i julivert molt picat i es barreja tot.
 Etiquetes: 
						Cuina d'hivern  La cuina dels rostits
 
						Etiquetes: 
						Cuina d'hivern  La cuina dels rostits  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 9150 visites.
 9150 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Postres i dolços
 Postres i dolços 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram