Coca de llardons

Ingredients

  • Una placa de pasta de full
  • 100 grams de llardons, esmicolats
  • 100 grams de pinyons
  • 100 grams de sucre
  • Dos ous batuts
  • Farina

4 racions

Utensilis

Un corró per punxar la pasta.
Un corró per estirar la pasta
Una safata de cartró amb blonda

Elaboració

Espolsem farina per damunt del marbre de la cuina, i estirem la pasta de full amb el corró.
Seguidament, ho punxem amb el corró punxador, ho pintem amb l'ou batut, posem els llardons esmicolats, afegim força pinyons escampats pel damunt, i acabem espolsant força sucre per sobre.
Ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full, és daurada, i ja tenim les coques de llardons, llestes per menjar.

40min

Notes

Com que aviat som dijous gràs, que millor que menjar coca de llardons oi?


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1779 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!