Coca de llardons
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una placa de pasta de full
- 100 grams de llardons, esmicolats
- 100 grams de pinyons
- 100 grams de sucre
- Dos ous batuts
- Farina
4 racions
Utensilis
Un corró per punxar la pasta.
Un corró per estirar la pasta
Una safata plana
Elaboració
Espolsem farina per damunt del marbre de la cuina i estirem la pasta de full amb el corró.
Seguidament, ho punxem amb el corró per punxar, ho pintem amb l'ou batut, posem els llardons esmicolats, afegim força pinyons escampats pel damunt i acabem espolsant força sucre pel damunt.
Ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és daurada i ja tenim les coques de llardons llestes per servir a taula.
40min
Etiquetes:
Coca de llardons Llardons Pasta de full
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2541 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.