Coca de llardons

Ingredients

  • Una placa de pasta de full
  • 100 grams de llardons, esmicolats
  • 100 grams de pinyons
  • 100 grams de sucre
  • Dos ous batuts
  • Farina

4 racions

Utensilis

Un corró per punxar la pasta.
Un corró per estirar la pasta
Una safata plana

Elaboració

Espolsem farina per damunt del marbre de la cuina i estirem la pasta de full amb el corró.
Seguidament, ho punxem amb el corró per punxar, ho pintem amb l'ou batut, posem els llardons esmicolats, afegim força pinyons escampats pel damunt i acabem espolsant força sucre pel damunt.
Ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és daurada i ja tenim les coques de llardons llestes per servir a taula.

40min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5547 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: