Coca de llardons

Ingredients

  • Una placa de pasta de full
  • 100 grams de llardons, esmicolats
  • 100 grams de pinyons
  • 100 grams de sucre
  • Dos ous batuts
  • Farina

4 racions

Utensilis

Un corró per punxar la pasta.
Un corró per estirar la pasta
Una safata plana

Elaboració

Espolsem farina per damunt del marbre de la cuina i estirem la pasta de full amb el corró.
Seguidament, ho punxem amb el corró per punxar, ho pintem amb l'ou batut, posem els llardons esmicolats, afegim força pinyons escampats pel damunt i acabem espolsant força sucre pel damunt.
Ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és daurada i ja tenim les coques de llardons llestes per servir a taula.

40min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4922 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: