Pa de pessic
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Coca
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 6 ous
- 2 iogurts (els que es vulguin)
- 6 mides de farina de l'envàs del iogurt
- 4 mides de sucre morè de l'envàs del iogurt
- 1 mida d'oli de l'envàs del iogurt
- 1 mida de llet sencera de l'envàs del iogurt
- 1 sobre de llevadura en pols
- canyella en pols
- ratafia
- sucre glacé
- 1 safata per anar al forn de 5 cm. o més d'alçada.
- mantequilla
 12 racions
 12 racions
Elaboració
							El forn es posa a escalfar a 150º a dalt i baix amb turbo.
Es separen en dos bols els rovells de les clares dels ous.
El bol amb les clares es reserva.
Al bol dels rovells s'hi afegeix tot remenant el sucre, els iogurts, la llet i l'oli. Es barreja tot fins a obtenir-ne una pasta homogènia.
Es passa llavors a barrejar la farina amb el sobre de llevadura, i es va tirant a poc a poc a la pasta dels rovells i la resta d'ingredients. A poc a poc tot remenant-ho lleugerament. S'hi afegeix després el raig de ratafia i la canyella en pols.
A part, es monten les clares a punt de neu. Quan ja estan montades(que és quan pots girar el bol i no et cauen) es va incorporant a la massa dels rovells molt a poc a poc, tot vigilant que no es perdi el volum aconseguit. 
La safata d'anar al forn s'unta amb mantequilla i s'hi afegeix una mica de farina tot escampant-la amb copets a la safata.Això es fa perquè no s'agafi quan estigui feta.
Seguidament s'incorpora la massa a la safata i s'introdueix al forn durant 45-50mn.
Quan ja està es treu del forn tot deixant-ho refredar. Aleshores per presentar es tira una mica pel damunt sucre glacé.
														
 1h 30min
 1h 30min 
Notes
També es poden afegir trossets de poma a la massa i quedarà molt més flonjo.
Com més s'hagi treballat les dues masses (rovells i clares) més esponjós quedarà.
 Etiquetes: 
						Postres
 
						Etiquetes: 
						Postres  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3306 visites.
 3306 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									 
									 
									 David Morón
 David Morón![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram