Llenties amb Costellas de Porc
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos gots de quart de llenties (la pardina es molt bona)
- Mig quilo de costella de porc a trossos
- Dos ossos de pernil amb pernil
- Dos tomàquets madurs
- Una ceba gran
- Una pastanaga gran
- Una bossa de bledes. (les venen en qualsevol super i ja vénen netes)
- Una patata mitjana
- Sal
- Oli
4 racions
Elaboració
Agafa el minipimer i posa els dos tomàquets nets a trossos.
fes el mateix amb la ceba i tritura-ho.
Reserva.
En una cassola posa una mica d'oli i les costelles que es daurin
a foc mitjà.
En aquest moment posa el que tenim triturat i també els ossos de pernil.
dóna-li una remenada i deixa-ho 5 minuts.
Ara posa un litre i mig d'aigua i quan bulli tapa i deixa-ho 45m a foc lent.
Mentre renta les llenties en un colador i passat el temps posa-les a la cassola
sense tapar (tinc la mania que si no tapem queden mes senceres)
Una cullerada de las de cafè amb llet de sal.
Torna-ho a posar a foc mitjà i mira de que no s'enganxin, si convé posa mes aigua.
Dóna-li alguna remenada.
Rasca i talla la pastanaga. De cada rodanxa fes altra meitat i també posa a la cassola.
Passada mitja hora talla la patata a trossets petits i la poses a la cassola
Passats deu minuts posa les bledes deu minuts més.
Tanca i tapa la cassola.
Queden hiper bones.
1h 35min
Notes
Acompanya'l simplement amb una amanida
Etiquetes:
Un bon plat únic
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1358 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Si, el faré. Crec que has canviat les cullerades d'aigua per les de l'oli en l'apartat del ingredients. Salutacions Rosa
Perfecte, fàcil i molt bo. Merci per la recepta. Rosa
Hola Joan: Ho faré un dia per dinar com a segon plat desprès d'un primer de verdura. Merci per la recepta.
Hola Joan: Ha d'estar molt bo i com que no es gents complicat un dia d'aquests ho faré. Merci per la recepta.
Fàcil de fer i ha de quedar super bo. Ho faré. Jo també porto el llaç groc, fins i tot en el xandall de estar per casa.