Llenties amb Costellas de Porc

Ingredients

  • Dos gots de quart de llenties (la pardina es molt bona)
  • Mig quilo de costella de porc a trossos
  • Dos ossos de pernil amb pernil
  • Dos tomàquets madurs
  • Una ceba gran
  • Una pastanaga gran
  • Una bossa de bledes. (les venen en qualsevol super i ja vénen netes)
  • Una patata mitjana
  • Sal
  • Oli

4 racions

Elaboració

Agafa el minipimer i posa els dos tomàquets nets a trossos.
fes el mateix amb la ceba i tritura-ho.
Reserva.
En una cassola posa una mica d'oli i les costelles que es daurin
a foc mitjà.
En aquest moment posa el que tenim triturat i també els ossos de pernil.
dóna-li una remenada i deixa-ho 5 minuts.
Ara posa un litre i mig d'aigua i quan bulli tapa i deixa-ho 45m a foc lent.
Mentre renta les llenties en un colador i passat el temps posa-les a la cassola
sense tapar (tinc la mania que si no tapem queden mes senceres)
Una cullerada de las de cafè amb llet de sal.
Torna-ho a posar a foc mitjà i mira de que no s'enganxin, si convé posa mes aigua.
Dóna-li alguna remenada.
Rasca i talla la pastanaga. De cada rodanxa fes altra meitat i també posa a la cassola.
Passada mitja hora talla la patata a trossets petits i la poses a la cassola
Passats deu minuts posa les bledes deu minuts més.
Tanca i tapa la cassola.
Queden hiper bones.

1h 35min

Notes

Acompanya'l simplement amb una amanida


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1058 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!