Pastís de coco amb cobertura de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 5 ous L
  • 250gr. de coco ratllat
  • 25gr. de mantega fosa i tèbia
  • 180gr. de sucre
  • Ratllar pell de llimona o taronja (opcional)
  • Cobertura
  • 100gr. de xoco fondant
  • 100ml. de nata per a muntar
  • 25gr de mantega

8 racions

Elaboració

Posa tots els ingredients en un bol i amb una cullera remena suaument fins que quedi tot ben integrat.
Posa-ho al forn 30/40m a 160º
Punxa amb una broqueta o escuradents que ha de sortir net a partir de 30m. cada 4m.
Deixa'l refredar.
Mentre es fa, posa en un casso el xoco a trossets i la nata al foc al mínim sense deixar de remenar. Un cop desfet i amb el foc tancat posa la mantega i remena fins que es desfaci. (La mantega li donarà lluentó).
Quan la crema de xoco, estigui tèbia, posa-la per sobre del pastís, i a la nevera mínim mig hora perquè s'endureixi.

1h

Notes

Si voleu la cobertura mes espessa posa 75ml. de nata a compte de 100ml.
Motlle de 23/24 x 4cm
Folrar de paper vegetal i untat de mantega.
Es pot convertir en 12 racions si de cada quart fas tres trossos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3290 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: