Pastís de coco amb cobertura de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 6 ous L
  • 250gr. de coco ratllat
  • 25gr. de mantega fosa i tèbia
  • 180gr. de sucre
  • Ratllar pell de llimona o taronja (opcional)
  • Cobertura
  • 100gr. de xoco fondant
  • 100ml. de nata per a montar
  • 25gr de mantega

8 racions

Elaboració

Posa tots els ingredients en un bol i amb una cullera remena suaument fins que quedi tot ben integrat.
Posa-ho al forn 30/40m a 180º
Punxa amb un escuradents que ha de sortir net a partir de 30m. cada 4m.
Deixa'l refredar.
Mentre es fa, posa en un casso el xoco a trossets i la nata al foc al mínim sense deixar de remenar. Un cop desfet i amb el foc tancat posa la mantega i remena fins que es desfaci. (La mantega li donara lluentó).
Quan la crema de xoco, estigui tèbia, posa-la per sobre del pastís, i a la nevera mínim mig hora perquè s'endureixi.

1h

Notes

Si voleu la cobertura mes espessa posa 75ml. de nata a compte de 100ml.
Motlle de 23/24 x 4cm
Folrar de paper vegetal i untat de mantega.
Es pot convertir en 12 racions si de cada quart fas tres trossos.


Recepta de cuina de Pastís de coco amb cobertura de xocolata
per Rosa Fabré

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1906 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: