Mongetes del ganxet estofades amb morro i orella de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g de mongetes del ganxet cuites comprades en una tenda de llegums
  • 1 careta de porc: morro i orella
  • 2 tomàquets
  • Pebre vermell dolç
  • 1 cabeça d'alls
  • Llorer
  • 1 ceba
  • 1 manat d'herbes (farigola, romaní i orenga)
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d'oli fem un bon sofregit amb la ceba, el tomàquet, mitja cabeça d'alls, el manat d'herbes, la sal i el pebre vermell, fins que quedi com una melmelada.
En una cassola coem la careta, el morro i l'orella de porc, amb aigua, sal i llorer.
Quan estigui cuit, ho tallem a trossets traiem una mica d'aigua de la cocció, si cal, i hi afegim
les mongetes.
Ho deixeum coure uns 15 minuts i ja es pot servir el plat.

1h


Recepta de cuina de Mongetes del ganxet estofades amb morro i orella de porc
Mongetes del ganxet estofades amb morro i orella de porc.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3315 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Rosa Fabré diu:
Fàcil de fer i ha de quedar super bo. Ho faré.
Jo també porto el llaç groc, fins i tot en el xandall de estar per casa.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: