
Magdalenes casolanes amb llavors de xoco
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ou L
- 130 farina rebosteria amb llevat
- 7gr. de llevat (si la farina no en portes)
- Sal
- 90 de sucre + 1culleradeta de vainillat
- 50 de llet
- 70 d’oli suau
- 50 llavors de xoco, panses etc…
Elaboració
En un bol posa l’ou i els sucres, i remena amb una cullera fins integrar-ho. Ara posa la llet i l’oli i practica la mateixa operació. Tot seguit posa un colador al bol i posa-li la farina amb llevat, la sal i les llavors o el que posis. Torna a remenar fins integra-ho. Tot i que reservat algunes llavors per posar per sobre abans de posar-ho al forn.
Forn: 190º 16/17m. a dalt i a baix. Posa-ho una reixa mes avall del mig.
40min
Notes
Si vols fer dotze posa el doble d'ingredients. Aquesta recepta es de mida normal bàsica. També podeu canviar l'oli i la llet x 100 de nata líquida i 20 de mantega fosa.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1940 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Josuè O'Donell: Li poso un pessic de sal, 1gr. Merci pel teu interès. Rosa.
Josep Mª Grau Cañellas, Fernanda Bausili, Quim Lleonart, Oriol Montull Fruitós, Enriqueta Ribalta Segarra. Merci a tots...
Quim Lleonart. Merci per totes les teves valoracions.
Si, el faré. Crec que has canviat les cullerades d'aigua per les de l'oli en l'apartat del ingredients. Salutacions Rosa
Perfecte, fàcil i molt bo. Merci per la recepta. Rosa