Dakar

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Terrassa (Província de Barcelona) (Catalunya)
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 ous
  • 200gr farina de pa de pessic amb llevat - sal
  • 150gr de sucre + culleradeta de sucre vainillat
  • 100 de llet + 50 d’oli suau

Trufa:

  • 200gr de nata
  • 100gr de xoco fondant o en pols a la tassa
  • 20 mantega
  • Cireres + fideus de xoco

4 racions

Utensilis

Motlle quadrat 22x23x5cm. mes o menys
Folrar de paper vegetal i untat de mantega.

Elaboració

Fem el pa de pessic: Bat els ous amb els sucres i quan sigui cremós posa la llet i l’oli i torna a batre. Ara posa la farina i el llevat i integra’l amb una cullera, desprès posa-ho al forn 30m. a 180º. Abans de treure’l punxa’l amb una broqueta que a de sortir neta, i deixa-ho refredar.
Fem la trufa: Posa la nata i el xoco en un cassó al foc al mínim sense deixar de remenar, i quan estigui integrat incorpora la mantega. Remena que es fongui i tanca. Deixa-ho refredar en un bol. Ara tapa’l amb film i deixa’l al menys 4 hores a la nevera. Tot seguit monta la trufa amb les varetes del minipimer. Talla el pa de pessic en quatre trossos, poleix els laterals i talla cadascun per la meitat, omple’ls de trufa, tapa i cobreix totes les cantonades i també per la part de sobre. Posa els fideus en un plat i arrebossa'ls, posa una boleta de trufa a cada tros i a sobre la cirera. Conserva-ho a la nevera.

1h 30min

Notes

Encara q ho tinguis 2 dies a la nevera estará igual de bo. Si els vols fer rodons reparteix la masa en uns motlles grans de silicona.


Recepta de cuina de Dakar
per Rosa Fabré

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

482 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: