Amanida de Llenties amb anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ** 2/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Dos gots de quart de llenties
  • 1/4 de pernil dolç a daus
  • 1/4 de formatge fresc a daus
  • TomĂ quets cherry
  • Ceba tendra tallada fina
  • Unas tires de pebrot vert o vermell
  • Anxoves
  • Olives farcides
  • Llauna de blat de moro cuit

4 racions

ElaboraciĂł

Renta les llenties en un colador i posa-les a bullir amb sal i una fulla de llorer, sense tapar a foc mitjà 45m. més o menys.
(sense tapar queden més senceres)
DĂłna-li alguna remenada.
Després posa-les al colador perquÚ s'escorrin i es refredin.
Reparteix les llenties en 4 plat i afegeix els ingredients.
Amaneix amb oli i vinagre a gust.
Posa una mica de sal al tomĂ quet i ja estĂ .
Queda hiper bo

1h

Notes

Per després unes croquetes de pollastre fàcils, és un bon complement.
(les trobarĂ s a la meva web)


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Amanida de Llenties amb anxoves

Enllaça aquesta recepta:

1219 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!