Amanida de Llenties amb anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos gots de quart de llenties
- 1/4 de pernil dolç a daus
- 1/4 de formatge fresc a daus
- Tomàquets cherry
- Ceba tendra tallada fina
- Unas tires de pebrot vert o vermell
- Anxoves
- Olives farcides
- Llauna de blat de moro cuit
4 racions
Elaboració
Renta les llenties en un colador i posa-les a bullir amb sal i una fulla de llorer, sense tapar a foc mitjà 45m. més o menys.
(sense tapar queden més senceres)
Dóna-li alguna remenada.
Després posa-les al colador perquè s'escorrin i es refredin.
Reparteix les llenties en 4 plat i afegeix els ingredients.
Amaneix amb oli i vinagre a gust.
Posa una mica de sal al tomàquet i ja està.
Queda hiper bo
1h
Notes
Per després unes croquetes de pollastre fàcils, és un bon complement.
(les trobaràs a la meva web)
Etiquetes:
A l'estiu és ideal
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1693 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Si, el faré. Crec que has canviat les cullerades d'aigua per les de l'oli en l'apartat del ingredients. Salutacions Rosa
Perfecte, fàcil i molt bo. Merci per la recepta. Rosa
Hola Joan: Ho faré un dia per dinar com a segon plat desprès d'un primer de verdura. Merci per la recepta.
Hola Joan: Ha d'estar molt bo i com que no es gents complicat un dia d'aquests ho faré. Merci per la recepta.
Fàcil de fer i ha de quedar super bo. Ho faré. Jo també porto el llaç groc, fins i tot en el xandall de estar per casa.