Amanida de Llenties amb anxoves

Ingredients

  • Dos gots de quart de llenties
  • 1/4 de pernil dolç a daus
  • 1/4 de formatge fresc a daus
  • Tomàquets cherry
  • Ceba tendra tallada fina
  • Unas tires de pebrot vert o vermell
  • Anxoves
  • Olives farcides
  • Llauna de blat de moro cuit

4 racions

Elaboració

Renta les llenties en un colador i posa-les a bullir amb sal i una fulla de llorer, sense tapar a foc mitjà 45m. més o menys.
(sense tapar queden més senceres)
Dóna-li alguna remenada.
Després posa-les al colador perquè s'escorrin i es refredin.
Reparteix les llenties en 4 plat i afegeix els ingredients.
Amaneix amb oli i vinagre a gust.
Posa una mica de sal al tomàquet i ja està.
Queda hiper bo

1h

Notes

Per després unes croquetes de pollastre fàcils, és un bon complement.
(les trobaràs a la meva web)


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1302 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!