Llenties amb xoriç i verdures

Ingredients

  • 350g Llenties.
  • 1 Xoriç.
  • 1 pebrot verd italià.
  • 1 pebrot vermell.
  • 1 pastanaga.
  • 2 Patates.
  • Ceba i all.

4 racions

Elaboració

Netejar les llenties amb un bon raig d’aigua. Desprès pelar la pastanaga i les patates i talla-les quadrats, també tallar el xoriç.
Posar les llenties en una olla i afegeix 1,5L d'aigua a foc mitjà. Als 5 minuts (abans que l’aigua comenci a bullir), afegeix la pastanaga i les patates ja tallades. Una mica més tard (10 min) afegeixo el xoriç. Hi ho deixo a foc mig durant 45-60minuts. (Tot depèn del tipus de llenties).
A part, faig una salsa per engreixar una mica el brou. Tallo en daus un all i ½ ceba i deixo que es dori una mica en una paella. Tallo una mica de pebrot verd i vermell. Agafo la ceba amb l’all, els dos tipus de pebrot i una mica de pa torrat hi ho passo per la “minipimer” (trituro aquestes verdures, perquè a casa no els hi agraden gaire. Triturades no les veuen i no diuen res).
Afegeixo aquesta salsa quan ja porto 15-20min de cocció. Cap al final rectifico de sal.

50min

Per


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3105 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bohé diu:
Queden boníssimes!!! L'únic que no he posat és la patata, però la resta exactament.
Marta, per llepar-se el dits!!!
Gràcies
Marta B diu:
Moltes gràcies a tu.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!