Llacets amb alls tendres i xampinyons
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Dieta: vegetariana
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de pasta (al gust)
- 1 manat d'alls tendres
- 1 ceba
- 200 grams de xampinyons naturals (o una varietat que us agradi, però no en conserva)
- Oli
- Sal
- Pebre negre
- Curry (opcional)
- Anou moscada
- Brou vegetal
- Julivert fresc
4 racions
Elaboració
Tallem totes les verdures a juliana mitjana per separat i en una cassola antiadherent amb un rajolí d'oli ho saltegem per aquest ordre: primer la ceba a foc baix fins que quedi toveta i una mica daurada, després els alls tendres, també fins que siguin tovets i a continuació els xampinyons, que haureu de coure fins que perdin tota l'aigua. A continuació hi afegiu la pasta i li doneu unes quantes voltes fins que s'impregni bé del gust de les verduretes. Rectifiqueu de sal i pebre, i si us agrada hi afegiu un polsim de curry i d'anou moscada. Tot seguit hi poseu el brou de verdures (si voleu pot ser de pollastre),que cobreixi just la pasta i ho aneu remenant amb compte, fins que trobeu la pasta al punt, potser hi haureu d'afegir una mica de brou durant la cocció. Just abans d'acabar-se de coure hi afegiu unes fulles de julivert fresc picat i... a gaudir-ne!
35min
Notes
Aquesta recepta és pensada per a persones que no prenen ni carn ni peix, però si també si voleu aportar-hi una mica més de proteïna, hi podeu afegir en el moment de coure els xampinyons, unes gambetes pelades, o bé unes cloïsses cap al final de la cocció i us quedarà un plat complertíssim com a plat únic.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3049 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.