Llacets amb alls tendres i xampinyons

Ingredients

  • 300 grams de pasta (al gust)
  • 1 manat d'alls tendres
  • 1 ceba
  • 200 grams de xampinyons naturals (o una varietat que us agradi, però no en conserva)
  • Oli
  • Sal
  • Pebre negre
  • Curry (opcional)
  • Anou moscada
  • Brou vegetal
  • Julivert fresc

4 racions

Elaboració

Tallem totes les verdures a juliana mitjana per separat i en una cassola antiadherent amb un rajolí d'oli ho saltegem per aquest ordre: primer la ceba a foc baix fins que quedi toveta i una mica daurada, després els alls tendres, també fins que siguin tovets i a continuació els xampinyons, que haureu de coure fins que perdin tota l'aigua. A continuació hi afegiu la pasta i li doneu unes quantes voltes fins que s'impregni bé del gust de les verduretes. Rectifiqueu de sal i pebre, i si us agrada hi afegiu un polsim de curry i d'anou moscada. Tot seguit hi poseu el brou de verdures (si voleu pot ser de pollastre),que cobreixi just la pasta i ho aneu remenant amb compte, fins que trobeu la pasta al punt, potser hi haureu d'afegir una mica de brou durant la cocció. Just abans d'acabar-se de coure hi afegiu unes fulles de julivert fresc picat i... a gaudir-ne!

35min

Notes

Aquesta recepta és pensada per a persones que no prenen ni carn ni peix, però si també si voleu aportar-hi una mica més de proteïna, hi podeu afegir en el moment de coure els xampinyons, unes gambetes pelades, o bé unes cloïsses cap al final de la cocció i us quedarà un plat complertíssim com a plat únic.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1636 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: