Estofat de bledes amb patates
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						
						Dieta: 						vegetariana
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Inexperts
						
						
Ingredients
- 2 manats de bledes
- 2 patates
- 1ceba
- 1 gra d'all
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre blanc
- Pebre vermell dolç
- Brou de verdures (opcional)
- Pa fregit (opcional)
- Julivert (opcional)
 5 racions
 5 racions
Elaboració
							Un cop les bledes siguin ben netes, les escaldeu en aigua bullent durant uns 3 minuts i escorreu.
 A part, feu un sofregit amb l'all tallat ben petitó i la ceba a juliana mitjana, tot junt amb un rajolí d'oli, deixant-ho coure a foc baix fins que quedi dauradet, llavors hi afegiu un polsim de pebre vermell dolç i un cop remenat, les bledes. 
Saltegeu-ho uns minuts i ja hi podeu afegir les patates pelades i tallades a dauets petits, saltegeu uns minuts també i ja hi podeu afegir l'aigua (o brou de verdures si en teniu) fins a cobrir les patates rectificant de sal i pebre. 
Haureu d'anar provant el punt de cocció de les patates i si cal afegir-hi líquid, quan les patates siguin tovetes, ja ho teniu llest per menjar.
														
 40min
  40min 
Notes
Si us agrada, quan ja gairebé siguin cuites les patates, hi podeu afegir una picada de julivert fresc i/o una llesca de pa fregit també picat.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 8366 visites.
 8366 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Ous i làctics
 Ous i làctics
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram