Croquetes de bledes

Ingredients

  • 1 manat de bledes
  • 1 ceba grossa
  • 100 grams de farina de blat
  • 3/4 de litre de llet
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • 2 ous
  • Pa ratllat

4 racions

Elaboració

Rentem les bledes i bullim amb aigua i sal, quan siguin tovetes escorrem i reservem.
Tallem la ceba a juliana fina i fregim a foc baix fins que sigui una mica rossa (no massa, doncs amarganteja), afegim les bledes i la farina tamisada. Deixem coure la farina sense deixar remenar amb una forquilla perquè no es formin grumolls, tot seguit afegim la llet, rectifiquem de sal i pebre i deixem bullir sense deixar de remenar durant uns 8 minuts més. Refredem la massa i ja podem donar forma de croqueta, passar-ho primer per ou, llavors per pa ratllat i fregir en oli ben calentó.
Són boníssimes així mateix, però si algú és una mica reticent al gust de les bledes (que no es nota gairebé)doncs hi podeu afegir dauets de pernil, o bé una mica de formatge manxego sec ratllat a la massa i també és súper bo!!!


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4705 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: