Senglar amb castanyes
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 800 grams de senglar
- 2 cebes grosses
- 3 pastanagues grosses
- 1/2 porro
- Oli
- Sal
- Pebre en gra
- Llaurer
- Vi negre
- Castanyes pilongues
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Primer de tot mireu si el senglar és ben dessagnat, si el veieu molt vermellós, el poseu cobert d'aigua fins que quedi la carn més blanqueta. Un cop escorregut el talleu a daus més o menys iguals i el poseu a marinar amb: vi negre que el cobreixi, pebre negre en gra, totes les verdures tallades a juliana gruixuda i les 2 fulles de llaurer. Tot això ho deixeu durant 2 nits a la nevera. Passada la maceració l'escorreu del vi i el poseu en una cassola amb oli d'oliva a coure, quan veieu que les verduretes comencen a ser cuites hi afegiu aigua fins a cobrir-lo hi poseu la sal,i ho deixeu coure a foc normal durant unes 3 hores. Si veieu que queda sec hi aneu afegint aigua i/o brou vegetal, i aneu provant el punt de cocció. Quan falti més o menys 1/2 hora per acabar-se de fer, hi poseu les castanyes pilongues i ja ho podeu servir. 
 Com tots els guisats, si podeu fer-lo amb antel.lació, el sabor s'accentua i és encara més deliciós.
														
 3h 10min
 3h 10min 
Notes
El senglar és molt millor cou-re'l quan ja és ben "reposat" més o menys uns 5 dies.
 Si teniu una gran quantitat de senglar, podeu cou-re'l tot amb aquesta recepta base (sense les castanyes) congelar-lo en porcions i després acabar-lo de cuinar amb diferents sabors substituïnt les castanyes per: patates fent un bon estofat, carbassa, amb xocolata negra,o el què se us acudeixi!!!
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2472 visites.
 2472 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços Salses
 Salses Salsa
 Salsa 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram