Conill rostit amb rossinyols i castanyes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues cuixes senceres i dues espatlles senceres de conill
  • 250 grams de rossinyols ben nets
  • Mitja dotzena de castanyes
  • Un grapat de dàtils confitats
  • Una ceba mitjana
  • Dos tomàquets madurs
  • Una cabeça d'alls
  • Mig got de conyac
  • Oli d'oliva, sal i pebre negre

2 racions

Elaboració

Preparació de les castanyes:

Feu un tall a les castanyes i poseu-les a bullir amb aigua durant uns vint minuts. Peleu-les i les poseu en un paella amb mig got de conyac i les flambegeu. Reserveu-les.

Preparació dels rossinyols:

Saltegeu els rossinyols en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva. Quan estiguin al punt, afegiu un polsim de sal i un polsim de pebre negre. Remeneu, apagueu el foc i reserveu-los.

Rostit del conill:

En una cassola li poseu oli d'oliva, el conill sal-pebrat, els dos tomàquets, la ceba i la cabeça d'alls sencera. Tapeu la cassola i deixeu que es vagi fent a foc lent donant la volta per tal que no es cremi. Quan veieu que el conill va agafant el color doraret, li afagiu els dàtills confitats, les castanyes amb el suc de flambejar-les i un rajolinet més de conyac. Tapeu i continueu que es vagi rostint. Quan veieu que falten uns cinc minuts per tenir el rostit llest, li afagiu els rossinyols, tapeu de nou la cassola i quan hagin passat els cinc minuts ja podeu apagar el foc.
Deixeu-lo reposar uns quince minuts.
Recepta de creació pròpia.

1h 30min

Notes

Com acompanyant jo li he posast cous-cous de julivert i de postres he fet magrana amb vi de mel que si no es té vi de mel, se li pot posar vi moscatell.

Per fer el cous-cous de julivert:

Poseu a bullir un got d'aigua amb un polsim de canyella en pols, una nou de mantega, un rajolí d'oli d'oliva i un polsim de sal. En una paella torreu el cous-cous. Li afagiu l'aigua bullent i remeneu fins que el cous-cous s'hagi begut el líquit. Li afagiu tres o quatre branques de julivert ben tallades i ho remeneu per tal que quedi ben barrejat. Passeu-lo a un plat per a servir.


Recepta de cuina de Conill rostit amb rossinyols i castanyes

Conill rostit amb rossinyols i castanyes

Recepta de cuina de Conill rostit amb rossinyols i castanyes

Cous-Cous de julivert

Recepta de cuina de Conill rostit amb rossinyols i castanyes

Magrana amb vi de mel

Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5091 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: