Salsa de castanyes
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un pot de pasta de marró glace de 300 grams (el trobareu a les grans superfícies)
- Un cassó de brou natural casolà
- Mitja ceba picolada
- Oli d'oliva
- Conyac
- Farina de blat(si cal)
- Sal
- Pebre negre en pols
10 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un colador fí
Una batedora elèctrica
Una espàtula de plàstic
Un batedor de varetes
Un atuell amb tapa per guardar la salsa un cop feta
Elaboració
Primerament, en un cassó amb un raig d'oli sofregim la ceba picolada i quan ja és rossa, afegim la crema de castanyes amb un raig de conyac i brou natural. Passem la batedora elèctrica i ho remenem amb el batedor de varetes fins aconseguir una salsa fina i homogènia.
Tot seguit, ho passem pel colador fi a un cassó on acabarem de fer la salsa, i seguim remenant amb el batedor de varetes. Seguidament, corregim de sal i pebre negre, i si cal, ho espessim amb una mica de farina de blat amb un raig d'aigua freda, i ja la podrem guardar fins el moment de fer-la servir.
40min
Etiquetes:
Cuina de tardor-L'enigmàtic món de les salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3286 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...