Broquetes de xai, xoriç i botifarra negra amb patata a la papilota
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Graellada
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre patates de mida mitjana a la papillota (les trobareu a les meves receptes)
- 16 trossos de cuixa de xai tallats a tacs regulars
- 16 trossos de xoriç (xistorra) tallats en trossos de tres dits d'ample
- 16 trossos de botifarra negra de perol tallats en trossos de tres dits d'ample
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Sal
- Pebre vermell dolç
4 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una safata plana pel forn
Vuit broquetes metàl·liques llargues
Paper d'alumini
Elaboració
Primerament, fem les patates a la papillota com explico a la meva recepta, i un cop cuites les reservem embolicades.
Seguidament, muntem les broquetes de la següent manera: primerament clavem un tros de carn de xai, tot seguit un tall de xoriç, i tot seguit un tall de botifarra, i seguim igual fins omplir tota la broqueta, ( posarem dos talls de cada).
A continuació, posem les broquetes a la graella i les anem coent fins que estiguin cuites al nostre gust, i tot seguit les fiquem de dos en dos encreuades en cada plat, i a la part de baix, posem una patata sense el paper d'alumini, oberta en dues meitats, espolsada amb un polsim de sal i pebre vermell dolç, i un rajolí d'oli d'oliva pel damunt tant de les broquetes com de les patates, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1349 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.