Broquetes de xai, xoriç i botifarra negra amb patata a la papilota

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre patates de mida mitjana a la papillota (les trobareu a les meves receptes)
  • 16 trossos de cuixa de xai tallats a tacs regulars
  • 16 trossos de xoriç (xistorra) tallats en trossos de tres dits d'ample
  • 16 trossos de botifarra negra de perol tallats en trossos de tres dits d'ample
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Sal
  • Pebre vermell dolç

4 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una safata plana pel forn
Vuit broquetes metàl·liques llargues
Paper d'alumini

Elaboració

Primerament, fem les patates a la papillota com explico a la meva recepta, i un cop cuites les reservem embolicades.
Seguidament, muntem les broquetes de la següent manera: primerament clavem un tros de carn de xai, tot seguit un tall de xoriç, i tot seguit un tall de botifarra, i seguim igual fins omplir tota la broqueta, ( posarem dos talls de cada).
A continuació, posem les broquetes a la graella i les anem coent fins que estiguin cuites al nostre gust, i tot seguit les fiquem de dos en dos encreuades en cada plat, i a la part de baix, posem una patata sense el paper d'alumini, oberta en dues meitats, espolsada amb un polsim de sal i pebre vermell dolç, i un rajolí d'oli d'oliva pel damunt tant de les broquetes com de les patates, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

504 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!