Risotto amb xoriç i xampinyons
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Risotto
						Recepta per wok
						Típica de:  Itàlia → Tot el pais
 Itàlia → Tot el pais
						
						Estació:  primavera
 primavera 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 500 grams d'arròs tipus bomba Montsià
- 500 grams de xampinyons naturals
- Dues tires de xoriç
- Una ceba tendra picada
- Dos alls tendres picats
- Brou de pollastre casolà ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Sal
- 100 grams de formatge de bola ratllat
- Julivert picat
- Oli d'oliva
 5 racions
 5 racions
Utensilis
Un wok de mida gran
Una espàtula de fusta
Una paella gran
Elaboració
							Primerament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva saltem els xampinyons ben nets i laminats amb un pessic de sal, i quan ja estan ben fregits, els retirem del foc, i quan ja són freds, els picolem amb un ganivet, i els reservem.
Seguidament, agafem les tires de xoriç, i les tallem en trossos ben petits, i ho reservem.
A continuació, en el wok amb un raig d'oli d'oliva, fregim la ceba tendra i els alls tendres ben picats, i quan tot plegat ja és fregit, afegim els xampinyons i el xoriç, ho remenem amb l'espàtula de fusta, i tot seguit afegim l'arròs i ho remenem amb l'espàtula de fusta, i tot seguit afegim tres cullerots de brou de pollastre, i anem remenant a foc baix, i si veiem que necessita més brou, n'afegim poc a poc sense deixar de remenar, i quan l'arròs ja és gairebé cuit, corregim de sal, i hi afegim el formatge ratllat, i seguim remenant, fins que tot el conjunt ja és cuit al nostre gust, i ja ho podrem anar repartint en cinc plats fondos i ho servirem a taula amb una mica de julivert picat al damunt de cada plat.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels arrossos
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina dels arrossos  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1708 visites.
 1708 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Pasta
 Pasta 
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram