Suquet de sèpia

Categoria:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de sèpia
  • 1 ceba grossa
  • 3 grans d’all
  • 3 tomàquets madurs
  • 10 cebes petites
  • 1/2 l de fumet de peix
  • 1 got petit de vi blanc
  • 1 patata
  • Oli d’oliva

Per fer la picada:

  • 10 ametlles
  • 1 gra d’all
  • 6 avellanes
  • 1 branca de julivert

4 racions

Elaboració

Feu la ceba a trossos i, amb tres grans d’all, sofregiula en oli calent.
Quan ja estigui una mica estovat, afegiu-hi els tomàquets pelats i ben picats, i ho deixeu coure a foc baix, ben a poc a poc.
Netegeu la sèpia i trossegeu-la a daus; afegiu-la al sofregit juntament amb el vi, les cebetes pelades i el fumet.
Ho tapeu i ho deixeu coure fins que la sèpia estigui tendra.
Al final de la cocció hi afegiu unes boletes de patata i finalment, la picada.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

273 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Companyes i companys del fòrum: Dema dimecres no passaré cap recepta ja que retorno a Suïssa, (s'ha acabat la meva estada a Catalunya) a partir de dijous continuare amb la meva col laboració en el Fòrum. Per a tots una forta encaixada de mans. Joan
Ares Bonamusa diu:
Joan, quin guisat més bó!!!!.

Ares


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!