Suquet de sèpia
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 1 kg de sèpia
- 1 ceba grossa
- 3 grans d’all
- 3 tomàquets madurs
- 10 cebes petites
- 1/2 l de fumet de peix
- 1 got petit de vi blanc
- 1 patata
- Oli d’oliva
Per fer la picada:
- 10 ametlles
- 1 gra d’all
- 6 avellanes
- 1 branca de julivert
4 racions
Elaboració
Feu la ceba a trossos i, amb tres grans d’all, sofregiula en oli calent.
Quan ja estigui una mica estovat, afegiu-hi els tomàquets pelats i ben picats, i ho deixeu coure a foc baix, ben a poc a poc.
Netegeu la sèpia i trossegeu-la a daus; afegiu-la al sofregit juntament amb el vi, les cebetes pelades i el fumet.
Ho tapeu i ho deixeu coure fins que la sèpia estigui tendra.
Al final de la cocció hi afegiu unes boletes de patata i finalment, la picada.
1h
Etiquetes: Sepia Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2003 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.